sve

6.    U knjizi ćete pronaći i savete za dugu i profitabilnu karijeru, koji predstavljaju malu filozofiju uspeha i daju mogućnost da pogledate stvari iz drugog ugla. Saveti su primenljivi na svaku profesiju i na bilo koju oblast kojom se bavite.

Pronađite pravi posao za sigurnu budućnost

Niko ne sme da dozvoli da mu izgovori kreiraju život – to je osnovni moto knjige. Svaki problem može da se reši na neki način, ukoliko se potrudimo da ga pronađemo. Autori naglašavaju da je takvo razmišljanje neophodno da bismo bili sigurniji u sebe, a samim tim i uspešniji.

O autorima

Prof. dr Valentin Kuleto je osnivač i predsednik kompanije LINK group, koja se uspešno bavi visokim i srednjoškolskim obrazovanjem kao i profesionalnom edukacijom i sertifikacijom iz oblasti savremenog poslovanja i IT-ja. Vodeći se jasnom misijom, podigao je jedinstven edukativni sistem od 24 obrazovne ustanove i servisa koji proteklih 20 godina pomažu ljudima da postanu uspešniji.

Dragan Varagić je savetnik za poslovnu primenu interneta, preduzetnik, profesionalni predavač, bloger. Takođe je vlasnik, autor, mentor i suosnivač nekoliko istaknutih internet startap kompanija, od kojih je jedan deo iz oblasti edukacije.

Radi u neformalnom sistemu edukacije od 1991. godine, a predavač je na više visokoškolskih institucija u zemlji i regionu od 2003. godine. Od 1998. godine je u internet biznisu i jedan je od pionira internet poslovanja u Srbiji.