Professional education for a better life and a better world
po meri
Obrazovanje
novih generacija.
Međunarodno priznate
diplome i sertifikati.

Pomažemo ljudima da postanu uspešniji. To je naša misija.

Obrazovanje, kao naša misija, ne podrazumeva samo nastavu, realizaciju relevantnog i primenjivog kurikuluma, sadržaj i distribuciju znanja, ispite, već težnju da u svim aspektima pomognemo našim studentima i polaznicima da budu uspešniji, bolji, da izgrade nove ili unaprede već postojeće karijere.

 
 

Kompanija koja pomera granice u obrazovanju

LINK group je vodeća multinacionalna kompanija koja se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i sertifikacijom u oblasti informacionih tehnologija i savremenog poslovanja. Uspešno posluje na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Ukrajine, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem učenja na daljinu okuplja polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

Obrazovanje je zapalo u globalnu krizu jer se u procesu edukacije još uvek koriste zastarele metode, principi i načini obrazovanja iz industrijskog doba. Tehnologije se primenjuju u nedovoljnoj meri. Diplome se po značaju izdižu iznad relevantnog znanja, a osnovna uloga obrazovanja je u potpunosti zaboravljena.  Zvanje se stavlja iznad znanja, a to je model koji u digitalnom dobu više ne funkcioniše.

Mi nastojimo da to promenimo. Obrazovanje budućnosti je podržano od strane tehnologije.

 

Jedinstvena metoda učenja

Razvili smo jedinstvenu metodu učenja – Arhitekturu saznanja, koja pomaže sticanju i usavršavanju znanja iz izabranih oblasti, nekoliko puta brže i efikasnije nego što je to slučaj sa korišćenjem drugih metoda. Koristeći sve raspoložive tehnologije, individualne metode učenja, shodno preferencijama, dosadašnjem iskustvu, stilu učenja i raspoloživom vremenu, proces učenja je za svakog drugačiji, intenzivan i kvalitetan, omogućavajući svakom pojedincu da nakon školovanja svoje veštine i znanja prezentuje u poslovnom svetu na najadekvatniji način i ostvari uspešnu karijeru.

 

 

Savremena edukacija 

U okviru našeg obrazovnog sistema u Srbiji, postoji osam obrazovnih institucija: ITAcademyBusinessAcademy, InternetAcademyVisoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije – ITSFakultet savremenih umetnosti - FSU, Srednja škola za informacione tehnologije – ITHS, Savremena gimnazija i OKschool, sa sedištem u Beogradu i predstavništvom u Novom Sadu. U Rumuniji postoje LINK Academy i BusinessAcademy, sa dve škole u Bukureštu i Temišvaru.
 
Kompanija LINK group sa uspehom posluje i u Bosni i Hercegovini gde funkcionišu tri obrazovne institucije:  ITAcademy i BusinessAcademy  sa predstavništima u Sarajevu i Banjaluci i Visoka škola za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo sa sedištem u Trnu, opština Laktaši. 
 
Obrazovna ustanova LINK Academy sa velikim uspehom posluje u Ukrajini, tačnije u Kijevu i Lavovu. U Republici Moldaviji, sedište LINK Academy nalazi se u Kišinjevu.
 
 

Revolucija u učenju – e-Learning i Android aplikacija

Kao apsolutni lider u obrazovanju na daljinu i oblasti edukativnih aplikacija na prostoru jugoistočne i istočne Evrope i svetski pionir u razvoju edukativnih softverskih rešenja za online edukaciju, e-Learning sistem je pomogao polaznicima širom sveta da ostvare svoje ciljeve i dostignu život kakav žele.
 
Napravili smo još jedan veliki korak u razvoju edukacije – kreirali smo prvu Android aplikaciju za učenje na daljinu!
 
Pomoću naše aplikacije svi polaznici i studenti mogu u svakom trenutku da pristupe platformi za učenje na daljinu, da prate predavanja, koriste multimedijalna nastavna sredstva, kontaktiraju sa profesorima, i još mnogo toga. Obrazovanje više ne poznaje teritorijalne granice. Učenje postaje dostupno svima, na bilo kom mestu, sa bilo koje lokacije na planeti.
 
 

Lifelong learning

Ključna navika u životu svakog profesionalno ostvarenog stručnjaka je stalna težnja ka ličnom razvoju i konstantnom, celoživotnom učenju. U okviru Centra za razvoj karijere, sa ciljem da se ostvari ideja o celoživotnom učenju, našim polaznicima i studentima je tokom i nakon završenog školovanja dostupna pomoć u započinjanju i unapređenju karijere, kao i stalna podrška u profesionalnom razvoju. Naši polaznici i studenti će biti spremni za sve promene tokom karijere, zahvaljujući programu celoživotnog obrazovanja, koji im omogućava da potpuno besplatno završavaju kurseve iz oblasti kojom će se baviti, do kraja karijere! Na taj način, oni su sigurni i spremni za napredovanje, promene pozicija ili započinjanje novih karijera. 

Više od obrazovanja

Naša misija je više od prenošenja znanja. Cilj naše kompanije jeste priprema polaznika i studenata za sve profesionalne izazove budućnosti. Zbog toga smo razvili različite korisne servise i programe za sticanje dodatnih veština. Kako bi se naši polaznici i studenti izdvojili iz mase kandidata za zaposlenje, besplatno im je dostupan Personal Development Program, na kome će steći transverzalne veštine, neophodne za uspeh u svakom poslu. Prvo radno iskustvo mogu da steknu upravo u kompaniji LINK group, u okviru stručne prakse LINK Apprentice Program, dok je onima sa izraženim preduzetničkim duhom na raspolaganju LINK Business Incubator – podrška i oslonac u započinjanju sopstvenog biznisa.

 

LINKeduTV – prva edukativna internet televizija u regionu

Pokrenuli smo prvu internet edukativnu televiziju u regionu na kojoj gledaoci mogu da prate obrazovne sadržaje iz oblasti marketinga, informacionih tehnologija, ekonomije, menadžmenta, uspešnog vođenja karijere, preduzetništva, motivacije, dizajna, uspeha, ali i sadržaje koji su deo gradiva osnovnih i srednjih škola. LINKeduTV je još jedan pionirski projekat naše kompanije, kojim postavljamo nove standarde u obrazovanju. 24-časovna programska šema na čak 12 kanala, koliko je u planu, ponudiće gledaocima potpuno drugačiji obrazovni sadržaj, predstavljen na nov i zanimljiv način.
 
 

Educational system integrator – učenje bez granica

 
Verujemo da je tehnologija veoma značajan pokretač promena i da igra važnu ulogu u uvođenju inovacija i realizaciji savremenog obrazovanja. Razvijajući privlačna, inspirativna rešenja za efikasnu upotrebu tehnologije u obrazovanju, kompanija LINK group se fokusirala na pružanje pomoći predavačima u radu i učenicima u učenju. Educational system integrator predstavlja najmoderniju tehnologiju koja pomaže u edukaciji i odgovara na sve potrebe u procesu obrazovanja.
 
Stvorili smo široku paletu inovativnih softvera i servisa, koji su pažljivo osmišljeni kako bi zadovoljili potrebe svih obrazovnih institucija. Sva rešenja su dizajnirana tako da odgovore na ključna pitanja, prioritete i izazove sa kojima se suočava celokupan obrazovni sistem.
 
Educational system integrator je tu kako bi pomogao svim edukativnim ustanovama, bilo da imaju jasnu viziju o tome koji proizvod žele, ili traže savet kako da realizuju svoje planove i postignu što bolje rezultate u oblasti obrazovanja. 

 

Razvoj edukativnih softvera

U sastavu LINK groupa funkcioniše i odeljenje za razvoj, planiranje i održavanje softvera – SoftLINK, koje, osim podrške poslovanju naše kompanije u celini, pruža usluge klijentima i obezbeđuje im kompletna softverska rešenja za poslovanje na internetu i informacione sisteme za različite delatnosti.

 

Najbolji uz najbolje

Kvalitet naše kompanije i svih njenih organizacionih jedinica, između ostalog, potvrđuju partnerstva i sertifikacije vodećih svetskih kompanija i obrazovnih institucija – Microsoft, Apple, Adobe, VUE, Cambridge International Examinations – kao i akreditacija Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja RS.
 
 
 

Obrazovanje kao temelj uspeha

Preuzmite zvaničnu prezentaciju kompanije LINK group

Edukacija kao ključ napretka daje nam sposobnost da ispravno sagledamo svet, donosimo prave odluke i na najbolji način spoznamo i iskoristimo šanse koje nam se pružaju, kao i da usvojena znanja i veštine adekvatno iskoristimo. Pomažemo vam da postavite temelje uspešnoj karijeri i pružamo podršku vašoj profitabilnoj karijeri.
 
Duboko verujemo da je kvalitetno obrazovanje put ka boljem životu naših savremenika i generacija koje dolaze. Trudimo se da sve naše usluge uvek budu najbolji mogući izbor za obrazovanje naših korisnika, svih generacija.
 
Kvalitetnim obrazovanjem, profitabilnim veštinama i međunarodno priznatim sertifikatima, vodimo vas ka boljoj i uspešnijoj budućnosti.